Kitüntetések

Austria‘s Leading Companies 2009

Immáron 11. alkalommal került megrendezésre a burgenlandi gazdaság számára az "Austria‘s Leading Companies" verseny, a WirtschaftsBlatt és partnere a PwC Österreich és a  KSV1870 szerzvezésében. Ausztriában ezt a versenyt az egyik legfontosabb gazdasági kitüntetésként tartják számon és "Big Player" "Arany Középvállalkozás" és "Szolid kisvállalkozás" kategóriákban rendezik meg. A novum publishing gmbh a "Szolid kisvállalkozás" kategóriában 3. helyezést ért el. Hans Niessl tartományfőnök beszédében kiemelte: e nehéz időszak legnagyobb terhét a vállalkozások viselik. Ezért különösen örülök, hogy a vállalkozók legjobbjait idén is kitüntették.

Az innovatív koncepciót ismét kitüntetik!

A világrekorder kiadó ismét egy jelentős kitüntetéssel büszkélkedhet: a "Junge Wirtschaft Burgenland" hatodik alkalommal nyújtott át díjakat fiatal vállalkozóknak az üzleti ötlet és a nemzetközivé válás kritériumai alapján. A novum Verlag  mindössze néhány év alatt vált Ausztriában piacvezetővé, innovatív kiadói rendszerével  – mely a szerzők részéről költséghozzájárulást feltételez – folyamatosan új, kreatív ötleteket valósít meg. Ezért a nagyszerű eredményért adományozta a "Junge Wirtschaft" a kiadó vezetőjének Ing. Wolfgang Badernak fiatal vállalkozóként a 2. helyezést.  Ez a díj további elismerést jelent a A "Goldener Adebar" ("Oscar" a reklámszakmában), az eBiz award, és a "Trio des Jahres" díja után – melyeket a "Osztrák Gazdasági Kamara" ítél oda sikeres vállalkozóknak – valamint a fiatal vállalkozók kategóriájában kapott további több kitüntetés tükrözi az innovatív üzleti ötlet sikerét. Jövő évre a novum publishing újabb célt tűzött ki maga elé: a sikerrel kecsegtető kiadói rendszert szeretnék egész Europára kiterjeszteni. 

Az év triója

Az Osztrák Gazdasági Kamara a Trend gazdasági magazinnal és a Bank Austriával közösen minden évben kitüntetik Ausztria legsikeresebb vállalkozását az ipar, kézművesipar és szolgáltatások területén, majd átadják a "Trio des Jahres" díjat. A novum publishing gmbh 2006-ban a szolgáltatások területén a 2. helyezést érte el. A kitüntetést a korábbi szövetségi kancellár Dr. Schüssel, az alkancellár Gorbach, a gazdasági miniszter Dr. Bartenstein és az Osztrák Gazdasági Kamara elnöke Dr. Leitl adta át. Ausztriában összesen 350.000 kis és közepes méretű vállalkozás működik, melynek ismeretében még értékesebb az elismerés! 

Fiatal vállalkozó 2006/2007

Minden második éven díjazzák Burgenland tartomány fiatal vállalkozóit. A "Junge Wirtschaft Burgenland" ezzel a kitüntetéssel új, sikeres vállalkozásoknak ad színteret, hogy megmutassa Burgenland gazdasági jövője jó kezekben van. Ing. Wolfgang Bader a novum publishing gmbh-val 2006. októberében Burgenland 3. legjobb fiatal vállalkozójának kitüntetését vehette át. 

eBiz award 2005 – 1. helyezés Burgenlandban

A novum Verlag a "pbook" szolgáltatásával különösen egyéni termékeket kínál: mindenkinek lehetősége nyílik saját, igazán személyes könyvét teljesen egyedi tartalommal, akár egyetlen példányban előállítani, miközben a teljes lebonyolítás online módban történik. Ennek a jövőbe mutató ötletnek a www.pbook.cc interneten való megjelenése Burgenlandban 1. helyezést ért el az e-Biz awardon. Ezen kitüntetés célja, sikeres és innovatív vállalkozásokat előtérbe állítani, és számukra fórumot teremteni. Nagyszerű siker, amely a novum Verlag úttörő szerepének helyességét és jelentőségét ismételten megerősíti.

Goldener Adebar 2003

Nem csak Hollywoodban adnak át Oscar-díjat, hanem Burgenlanban is rendeznek évente Oscar-díj-kiosztó ünnepséget. Az Adebar odaítélésénél az úgynevezett "reklám Oscar" kiosztása zajlik. A novum publishing gmbh 2003-ban ezt a megtisztelő trófeát a cég egyéni arculatával vívta ki magának. Csakúgy, mint a cég fellépése, időközben a novum publishing gmbh teljes szolgáltatási palettája is fogalommá vált. 

Szeretne egy könyvet kiadni, de nem tudja,
hogy milyen úton induljon el?

Mi elkísérjük Önt a könyvkiadás útján.