Hétköznapi & Életvezetés

Angyalok vezetnek utamon

Mike Valéria

Angyalok vezetnek utamon

Kritikák:

11.06.2010Könyvajánló - Angyalok vezetnek utamon

http://rekreator.hu

A könyvet a szerző grafikái díszítik, segítve az eligazodást abba a csodálatos világba, amelyet elénk tár. A borító színes ábrái ugyancsak Mike Valéria alkotásai.

A szerző saját életpéldáján átvezetve eljutunk a megtörtént esetekhez, ahol nem minden esetben értették meg a szereplők az üzeneteket, amelyek pedig a beavatottak számára egyértelműek voltak.

Mike Valéria különös érzékkel tekint emberekre, állatokra, helyzetekre. Kevesen vagyunk képesek ennyire nyitott szívvel, ilyen tiszta szándékkal viszonyulni másokhoz.

Ez a könyv nemcsak bölcsebbé, hanem jobbá is teszi minden olvasóját, ezért is ajánlom mindenkinek, aki kíváncsi élete kérdéseire, a miértekre és a megoldásokra.

Ha könnyű, nyári olvasmányt keres, akkor ebben a kötetben megtalálja. A csoda azonban abban rejlik, hogy azok is haszonnal forgathatják ezt a könyvet, akik elmélyült gondolkodáshoz kívánnak társat maguknak.

A kellemes stílus, a gyakorlati jótanácsok, a spirituális gondolkodás nagyszerű harmóniában találkozik Mike Valéria könyvében, tehát érdemes elolvasni, sőt többször is elolvasni, mert egy-egy fejezetre visszatérve másodszor is találunk benne érdekességeket.

A mai rohanó világban hajlamosak vagyunk kevéssé törődni a finom jelzésekkel, a természet üzeneteivel, a lelkünk “karbantartásával”. Ebben segít a szerző, aki talán éppen olyan ember, mint mi magunk, de rendelkezik azzal a képességgel, hogy megértse és megmutassa nekünk is a dolgok mögött meghúzódó lényeget.

Formátum: 13,5 x 21,5 cm
Oldalszám: 210
ISBN: 978-963-9916-77-7
Megjelenés időpontja: 2010-05-19
 3.830 Ft