kezdőbetűkkel D

Daniel Phoenix

Daniel Phoenix 2001-ben született Cegléden, logisztikus érettségivel rendelkezik. Elsőkötetes szerző. Bár fiatal pályakezdő, a későbbiekben szeretne elismert személynek számítani a fantasy-írók világában. Önmagát megbízható, empatikus személynek vallja, amely első könyvében is megfigyelhető. Érdeklődik a természettudományok, okkult tudományok, pszichológia iránt. Művében, A Démon és a Tündér legendájában középponti szerepet kap az emberi természet megismerése.

több

Demona Black

Demona Black egy vajdasági faluban született. Az egészségügyi középiskola után sikerült felvételt nyernie a Bölcsésztudományi Egyetem pszichológia szakára. Abban az időben ismerte meg férjét. Egyetemi tanulmányainak utolsó évében a délszláv háború miatt Magyarországra költöztek az akkor már 6 hónapos kislányukkal. Két évvel később megszületett a fiuk. Kereskedelmi cégükben férjével együtt dolgoztak. A harmadik gyermekük megszületés után a férje igazi nagyvállalkozó lett, a szerző pedig azzal kezdett foglalkozni, ami mindig is érdekelte: a ... 

több

Derenkó Dániel

Derenkó Dániel 21 éve született egy völgyes és dombos városban, Ózdon. Általános és középiskolai tanulmányait szintén itt végezte, és utóbbiban indult el írói munkássága. A gimnázium egyik pályázatára beadott művét helyezéssel nem díjazták (egy szerencsétlen vagy inkább szerencsés félreértés miatt), ám fiatalos, lendületes stílusa nem maradhatott különdíj nélkül. Ezek után tovább írogatott, míg végül Budapesten, ahová tanulmányai szólították, megszületett Családi csorba című története.

több

Dézi Becker

Dézi Becker Egerben született 1993.08.31-én. Egyedülálló, szeret írni, kedveli az állatokat. Az alkotást önkifejező folyamatként értékeli.  

több

Dezső Sándor

Dezső Sándor Budapesten született 1999.09.12-én. Gyermekkora óta ír magának és a családjának. Hobbija az írás mellett a labdarúgás, és szereti a zenét. Regényének célja, hogy az emberi élettel, világnézettel kapcsolatos kérdéseket boncolgassa.  

több

Dornfeld Ádám

Dornfeld Ádám 1993.12.22-én született Zalaegerszegen. Az érettségi után kreatív munkát keresett, ezért döntött a környezetmérnöki kar mellett. A Pécsi Tudományegyetemen 2017 januárjában sikeresen elvégezte a szakot. Diploma után festéklaborban lett asszisztens, de mivel ebben a munkakörben nem tudta kiélni a kreativitását, írni kezdett. Egyedülálló, kedvenc időtöltései az olvasás, zenehallgatás, írás.

több

 kezdőbetűkkel D

Szeretne egy könyvet kiadni, de nem tudja,
hogy milyen úton induljon el?

Mi elkísérjük Önt a könyvkiadás útján.