kezdőbetűkkel J

J.C. Craigwood

A J.C. Craigwood írói név alatt alkotó szerző 1992. 10. 26-án született. Első történetét nyolc évesen írta. Betegsége miatt otthonába kényszerült visszavonulni, félbeszakítva főiskolai tanulmányait. Ennek ellenére, az írás továbbra is szenvedélye maradt. Így a történetek azóta is születnek az író tollából.  

több

Jay Simpson

Jay Simpson egy új világ álnéven író önjelölt fiatal művésze, aki tizennégy éves kora óta ír, hogy magát és olvasó közönségét szórakoztassa, elkápráztassa és elgondolkodtassa. 

több

Juhász Judit

Juhász Judit 1989. június 19-én született Győrben. Édesanyja óvónő, édesapja középiskolai matematika-fizika szakos tanár. Van két kiskorú fiútestvére. Érettségit követően a Széchenyi István Egyetem környezetmérnöki szakán folytatja tanulmányait 2008 óta. Írói vénája már a gimnáziumi évek alatt megmutatkozott. Az iskolai novellaíró verseny megnyerését követően sok műfajban alkotott, míg végül megírta első regényét: Búcsú Rómától címmel. Azóta is folyamatosan ír, és hála az egyetemi diákújságnak, a Győri Kreditnek, az újságírás terén is ... 

több

 kezdőbetűkkel J

Szeretne egy könyvet kiadni, de nem tudja,
hogy milyen úton induljon el?

Mi elkísérjük Önt a könyvkiadás útján.