kezdőbetűkkel O

Oláh Ilona

Oláh Ilona 1965.10.15-én született Hódmezővásárhelyen. Egészségügyi főiskolát végzett, kedvenc időtöltése a túrázás és az olvasás.  

több

Onódy-Boda Krisztina

Onódy-Boda Krisztina 1969-ben született Budapesten. Örök lázadó, kereső, gondolkodó, filozófus, zeneszerző, dalszövegíró, és négy gyermekes édesanya Első nagysikerű alkotása magyarul és angolul is megjelent: Földanya dala - Psalm of Mother Earth, melynek zeneszerzője és dalszövegírója is. Orosz rulett című regénye az elmúlt 50 év alatt szerzett keserédes gondolatok és tapasztalatok igencsak gazdag tárházából született. Feltett célja, hogy kizökkentse az embereket a napi rutinból és megbotránkoztassa őket a gondolataival. Feltett célja, hogy ... 

több

Orosházi Ferenc András

Orosházi Ferenc András Pécsen született, 1957. 11. 15-én. Monoron telt gyermekkora tízéves koráig, mikor is a fővárosba költöztek. Itt fejezte be az általános iskolát, amely után az építőipari technikum következett. Ezt elvégezve a szakmában helyezkedett el építész kivitelezőként. Nős, öt gyermeke van. Legkedvesebb elfoglaltsága a tanyasi munka. Eddig egy kötete jelent meg, az én és ÉN magánkiadásban, William Sexpeare álnév alatt.

több

 kezdőbetűkkel O

Szeretne egy könyvet kiadni, de nem tudja,
hogy milyen úton induljon el?

Mi elkísérjük Önt a könyvkiadás útján.