kezdőbetűkkel P

P. Nagy Mária

P. Nagy Mária Szegeden született 1963-ban. Szegeden járt egyetemre, ahol is bölcsészdiplomát szerzett, majd mesterkommunikátorként dolgozott. Itt nevelte fel három gyermekét, jelenleg Ausztriában él párjával. Kedvenc időtöltései az olvasás, tánc, színház, zene, kreatív tevékenységek. 14 éves kora óta ír, gimnáziumban megnyert egy novellapályázatot. Verseket farag, s a karantént kihasználva befejezte néhány korábban elkezdett művét, köztük ezt a kötetet is.

több

Péli Gábor

Péli Gábor Kiskunhalason született 1986. május 7-én. A gimnáziumi érettségit követően a MÁV-START Zrt.-nél dolgozott jegypénztárosként, azután árufeltöltő-pénztárosként helyezkedett el, jelenleg Magyar Posta Zrt.-nél kézbesítő. Nőtlen, gyermeke nincs. Kedvenc időtöltése a koncertlátogatás, az írás és a túrázás. 1993-ban vett részt először túrán, onnantól az élete részévé vált ez a sport. Öt éve teljesítménytúrázik. Néhány éve kezdett hobbiból verseket írni, amelyek közül néhány most könyv formájában is megjelenik.

több

Peter Flower

Peter Flower 1968. 07. 05-én született Ózdon. Gyermekkorát a Bükk-hegység egyik kis falujában töltötte. Tizennégy évesen kezdte a katonai iskolát, tizennyolc évesen lett hivatásos katona. Szolgált különféle beosztásokban Magyarországon: volt ENSZ-katona, és a NATO-parancsnokságon is szolgált. 2006-ban egészségügyi alkalmatlanság miatt nyugdíjazták. Ezután volt biztosítási ügynök, pénzügyi tanácsadó, futár. Jelenleg éjszakai sofőrként dolgozik. Házas, két gyermeke van. Kedvenc időtöltése a kerékpározás, olvasás, és a karate.

több

Pillár Csaba

Pillár Csaba háromgyermekes, egyszerű munkáscsalád legfiatalabb tagjaként 1980. április 25-én született Orosházán. Boldog gyermekkort követően szülővárosában mezőgazdasági gépésznek tanult, ahol megismerkedett első feleségével. Tanulmányait befejezve hazatért, és csatlakozott édesapjához és bátyjához, akikkel létrehoztak egy családi gazdaságot. Első felesége kislányuk megszületését követően nem sokkal elhagyta. Ekkor kezdte írni regényének első részét, és jelenleg már a harmadik részen dolgozik. Kondoroson él második nejével és három ... 

több

Pócs Ervin András

Pócs Ervin András 1985-ben született Tatabányán. Nagy családban nevelkedett, hét testvére van. Győrben végzett gépészmérnökként. 2010 óta dolgozik Győrben egy mérnöki irodában. Jelenleg Lipóton él feleségével és a családjával. Hobbijai a túrázás és a futás. Az Út a semmibe első megjelent regénye. 

több

Pogány A. Ferenc

Pogány A. Ferenc 1939. 07. 05-én született Budapesten. A Budapesti Műszaki Egyetemen végzett. 1960-tól 2014-ig csak műszaki pályán tevékenykedett. 1962-ben egy nagy állami építőipari vállalatnál helyezkedett el, miután három évig a vállalat ösztöndíjasa volt. 1989-ig különböző beosztásokat töltött be ott, a legmagasabb pozíció, amit elért, az irodavezető főmérnök. Ez idő alatt elnyerte a Sport Érdemérem bronz fokozatát, a Kiváló Feltaláló díjat, valamint az Építőipar Kiváló Dolgozója címet. 1989-ben Kft-t alapított. 1994-ben nyugdíjba vonult. ... 

több

 kezdőbetűkkel P

Szeretne egy könyvet kiadni, de nem tudja,
hogy milyen úton induljon el?

Mi elkísérjük Önt a könyvkiadás útján.