kezdőbetűkkel S

Sabjanics Kata

Sabjanics Kata 1989 márciusában született Ajkán. Két bátyjával és szüleivel egy Zala megyei kis faluban éltek. A szerző ötéves volt, amikor a szülők elváltak. Gyerekként több városban is élt – Pécsen, Budapesten –, végül szülővárosában telepedtek le édesanyjával és testvéreivel. Gimnáziumi tanulmányait Ajkán folytatta. Nem sokkal azután, hogy leérettségizett, elveszítette édesapját. Zárkózottá, befelé fordulóvá vált, ebben az időszakban kezdett el írni. Felsőfokú tanulmányait a Veszprémi Egyetem kihelyezett karán kezdte meg Keszthelyen. Az ... 

több

Sakíni H. Gary

 

több

Schafner Ágnes

Schafner Ágnes Zalaegerszegen született, 1972.05.31-én. Édesapja korán meghalt, édesanyja egyedül nevelte fel őt és testvéreit. Édesanyjuk az alkoholba menekült, a szerzőnek, mint legidősebbnek kellett gondoskodnia három kisebb testvéréről. Úgy fogalmaz: tizenkét éves korára felnőtt. A későbbiekben férjhez ment, ám négy gyermekét többnyire egyedül nevelte. A 2006-2010 közötti időszak nagy teherként nehezedett vállaira. Gyermekei ma már felnőttként élik a maguk világát. Az élet szeretete és a világra való rálátása segítette abban, hogy soha ne ... 

több

St. Pulcher

A szerző huszonöt éve színész. A Jászai Mari-díjas művész jelenleg a szolnoki Szigligeti Színház társulatának tagja. Színpadi munkássága és sikerei mellett írónak is tartja magát; rendszeresen részt vesz irodalmi pályázatokon, nyertes művei közül Szarkaláb című színdarabját 2006-ban be is mutatta a Szigligeti Színház. A neves művész az írás mellett szabadidejében méhészkedik, horgászik.

több

Steven P. Robert

Steven P. Robert Orosházán született 1997.01.16-án. Szakácsnak tanult, ám jelenleg a főzés csak hobbiként van jelen életében, ugyanis gyári munkásként dolgozik. Sok mindent kipróbált – pl. a focit, zenét, főzést – de semmi sem adott számára akkora szabadságot, mint az írás – vallja. Házas, egy fia van. Hobbijai a zenehallgatás, dalszövegírás, történetírás, főzés. Jelenleg Gerendáson él családjával.

több

Szabó Angela

Szabó Angela 1949. június 9-én született értelmiségi családba. Tanári diplomát szerzett a Bárczi-n és az ELTE Neveléstudományi Karán. Arab nyelvet külföldi egyetemen hallgatott. Anyanyelve magyar, emellett beszél még angolul és németül. Jelenleg saját, szezonális idegenforgalmi cégét működteti. Egész életében írt, de publikálni csak most kezdett. Önmaga bevallása szerint hobbijai: "Kutyáim, macskáim és az ég madarai..."

több

Szikszai Tamás

Szikszai Tamás Mohácson született, 1987. 04. 28-án. A turisztikai és vendéglátóipari képzettség megszerzése után több pozícióban is dolgozott a területen belül: szervezett diákszínjátszó fesztiválokat, volt idegenvezető, és szállodai recepciós. Kedvenc időtöltése a család, a zenélés, az írogatás, olvasás, sportok és a videojátékok. Írni 12 éves korában kezdett, főként verseket, első regényébe 2016-ban kezdett bele. Házas, négy gyermeke van.

több

Szűcs Luca

Szűcs Luca 1987. 10. 02-án született Mohácson. Gimnáziumot végzett. Jelenleg élettársi viszonyban él, két kisgyermeke van. Jelenleg szabadúszó grafikusként tevénykedik Weero Design néven. 

több

 kezdőbetűkkel S

Szeretne egy könyvet kiadni, de nem tudja,
hogy milyen úton induljon el?

Mi elkísérjük Önt a könyvkiadás útján.