kezdőbetűkkel T

Torma Lajos

Torma Lajos Keszthelyen született 1959.11.18-án. Egy kis faluban, Várvölgyön nőtt fel, ott járt iskolába. Utána a Keszthelyi Vendéglátóipari Szakiskolában végzett. Felszolgálóként, majd rövid ideig üzletvezetőként dolgozott. Közben megnősült, két gyermeke született, Zoltán és Ildikó. 12 év után elvált, második kapcsolatából született Júlia. Három unokája van, Emese, Zalán és Olivér. Egy testvére van, Béla. Jelenleg egyedülálló, kedvenc időtöltése az olvasás, színház és a mozi.

több

Tóthné Szigeti Ida

Tóthné Szigeti Ida Csanádapácán született 1936. 09. 18-án. Felsőfokú közgazdász végzettsége van. Dolgozott külkereskedelmi vállalatoknál külkereskedelmi ellenőrként, illetve az építőiparban egy vállalat gazdasági igazgatójának helyetteseként. Férje Tóth Lőrinc gépészmérnök, helikopterberepülő, műszaki ellenőr. Jelenleg Budapesten él 58 éve. Magát gyors felfogóképességünek tartja, könnyen tanul. Kiegyensúlyozott, egészséges, jókedvű. Érdeklődési körébe tartozik az olvasás, internetezés, futballmeccs-nézés. Különleges képességének tartja ... 

több

Triniti T.

Triniti T. Zalaegerszegen született, 1976. 08. 11-én. Kereskedelmi iskolát végzett. Fiatal kora óta foglalkoztatja az elme működése, emellett erős benne az empátia is. Így jutott el ahhoz a munkához, amelyről azt tartja, hogy életének feladata. Egyedülálló, két lánya van. Az Elmék a játszótéren a szerző első kötete, de már készül a második is.

több

Turchányi V. Zsófia

Turchányi V. Zsófia Budapesten született, 1998.05.08-án. A rajz és a tánc gyermekkora óta része az életének, most már az írás is. Az előadóművészi pálya helyett a Magyar Képzőművészeti Egyetemet választotta, jelenleg is ott tanul, képgrafika szakirányon. A kortárs kontakttánc-improvizáció, éneklés, nyelvtanulás is részét képezi napjainak. Mindez jól megfér az emberben és együtt különleges gyümölcsöt terem.

több

Turi Károly

Turi Károly 1968. szeptember negyedikén született Devecseren. A kórház egy grófi kastélyban kapott helyet, ám azóta megszűnt; mintha kicsit ironikus módon a sors is próbálná eltüntetni a nyomokat, ahogyan és amiért a világra jött. Tizenkét éves kora óta ír verseket, elbeszéléseket, melyeket ezidáig nem közölt könyv formájában, viszont a poet.hu internetes oldalon tagként már publikálta műveit. Írásai valós eseményeket dolgoznak fel, úgy is mondhatnánk: a lelke rezdüléseit. Nagy hatással volt rá József Attila költészete és a klasszikus ... 

több

 kezdőbetűkkel T

Szeretne egy könyvet kiadni, de nem tudja,
hogy milyen úton induljon el?

Mi elkísérjük Önt a könyvkiadás útján.