Dr. Bak Sándor

A szerző a Szegedi József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán jogászdiplomát, majd a Marx Károly, később a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Közgazdasági Karán jogász-közgazdász diplomát szerzett.
Több szakmai váltás után jogtanácsosként, később bíróként dolgozott. Jelenleg saját egyéni ügyvédi irodájában tevékenykedik mint ügyvéd, közgazdász, választott bíró és mediátor a jog minden területén.
Mindig vonzódott az Egészhez. Már régen kutatja a nagy ívet, vagyis a legszélesebb utat, melynek láncszemei: a lét, a létezés, az élet, a halál, az eszmélet, a tudat, az öntudat, a lélek, a szépség, a hit, a bit, a kétely, az elmúlás… És amely zajlik a Föld bolygón, a Mindenségben és ma már a Kibertérben is. Ennek eredményeként született meg: „A Bűn rövid története. A Teljesség üzenete a Semmiről – Neked” című könyve, amely 2005-ben jelent meg. És ennek az eredménye „A Kérdések Könyve. Rendhagyó gondolatok a Kibertér első 100 évére” című alkotás is, amellyel, úgy érzi, sikerült a korábbi lépéseihez képest is nagyot ugrania, és amely teljességgel egyedi mű.

Publikációk: