Sci-fi & Fantázia

A Föld védelmében

Nagy Károly

A Föld védelmében

Olvasói vélemények:

5 Csillagok
A Föld Védelmében - 08.05.2017
Csaba

Számomra egy A kategóriás könyv, megérdemelne egy exluzívabb borítót. Ez egy háborús könyv amiben a szerző felvonultatja a legmodernebb fegyvernemeket, legyen az katonai hackelés, vagy tőzsdei támadás, persze a hagyományos puskaporból sem szenvedünk hiányt. Szórakoztató, kegyetlen és humoros könyv. Kitűnő szórakozás annak aki követi a világ pénzügyi működését, politikai és tőzsdei eseményeit.. És hogy a végén az emberiség kiben talál emberére? :-)

5 Csillagok
A Föld védelmében - 01.03.2017
Machán - Csetvei Frigyes

Évek óta nem olvastam sci-fi-t, ez a könyv viszont a címével megfogott. Felkeltette az érdeklődésemet az is, hogy vajon egy magyar szerző hogyan képzel egy III. Világháborút, és vajon milyen szerepet játszhat egy ilyen konfliktusban Magyarország. Érdekelt az is, hogy vajon mit kavarnak a háttérben a földönkívüliek. A könyv jó élmény volt. Nem egy Kurt Vonnegut, de sok túl hype-olt könyvnél jobb.

4 Csillagok
Nagy Károly A Föld védelmében c. könyvről. - 26.11.2016
Bakos Attila

Jó könyv lehet. Sci-fi lehet a javából egy kis politikába ágyazva.Igaz sok "idegenek elfoglaják a Földet" témájú film, könyv született, de ez a szokásosnál jobb lehet.Ezek mellet úgy tünik hogy lendületes a story és a köny is, akárcsak a szerző műsorvezetése.Mellesleg sok tv/rádió műsorvezetőt láttam/hallottam már. Nagy Károly méltó a nevéhez. :-) Azaz nagy műsorvezető.Szeretem a stílusát. Ezért (is) hallgatom reggelente Őt!

Formátum: 13,5 x 21,5 cm
Oldalszám: 576
ISBN: 978-3-99048-726-6
Megjelenés időpontja: 2016-11-17
Átlagértékelés : 5
 5.370 Ft
 3.290 Ft

Tavasz-tipp