A kiadó

A kiadó


Sok szerzőt csalódás ér, amikor féltve őrzött kéziratát eljuttatja egy kiadóhoz, és azt elutasítják vagy többnyire semmilyen választ nem küldenek részére. Úgy gondoljuk, a minőségi kéziratot író szerzőknek jár egy esély, hogy művüket megjelentessék. A mi feladatuk a könyvkiadáshoz szükséges keretfeltételek biztosítása.

A mai novum publishing gmbh-t 1997-ben alapították. Kezdetben a német kiadók részére készített layoutokat. Nem sokkal később saját könyvkiadót hoztak létre szerzői költség-hozzájárulási rendszerben. Minden Szerző megtalálhatja számára a legkedvezőbb lehetőséget a tökéletes könyvpiacra lépéshez.
Számos gazdasági díj, mellyel kiadói rendszerünket jutalmazták, valamint egy sikeres Világrekord is azt bizonyítja, hogy a dinamikus fejlődés és az innováció számunkra többet jelent, mint csupán szép szavak, fáradozásaink középpontjában mindig Szerzőink állnak.

2006-ban a kiadó székhelye az ausztriai Neckenmarktba költözött. 2007 szeptemberében megnyitotta magyarországi vállalatát. A vállalkozás, mely jelenleg Ausztriában, Németországban, Svájcban, Magyarországon és Spanyolországban tevékenykedik, vezetői Wolfgang és Sabine Bader. Jelenleg több mint 40 fő számára biztosítanak munkahelyet. A kiadó egész Európára kiterjedő növekedése folyamatban van.

Tevékenységünk legfontosabb szereplői többek között az ifjúság, a mai gyerekek. Hiszen ők a holnap szerzői és olvasói. Ausztria, Németország és Svájc területén már sikeresen működő "Schüler gestalten selbst ihr Buch"("Tanulók, alkossunk saját könyvet!") workshopunk célja támogatni az olvasás megszerettetését a gyerekekkel minél több helyszínen.

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti elérhetőségeinket illetve ajánlatkérő-nyomtatványunkat.