A kiadó

Sok szerzőt csalódás ér, amikor féltve őrzött kéziratát eljuttatja egy kiadóhoz, és azt elutasítják vagy többnyire semmilyen választ nem küldenek részére. Úgy gondoljuk, a minőségi kéziratot író szerzőknek jár egy esély, hogy művüket megjelentessék. A mi feladatunk a könyvkiadáshoz szükséges keretfeltételek biztosítása.

A mai novum publishing gmbh-t 1997-ben alapították. Kezdetben a német kiadók részére készített layoutokat. Nem sokkal később saját könyvkiadót hoztak létre szerzői költség-hozzájárulási rendszerben. Minden szerző megtalálhatja számára a legkedvezőbb lehetőséget a tökéletes könyvpiacra lépéshez.
Számos gazdasági díj, amellyel kiadói rendszerünket jutalmazták, valamint egy sikeres világrekord is azt bizonyítja, hogy a dinamikus fejlődés és az innováció számunkra többet jelent, mint csupán szép szavak, fáradozásaink középpontjában mindig szerzőink állnak.

2006-ban a kiadó székhelye az ausztriai Neckenmarktba költözött. 2007 szeptemberében pedig megnyitotta magyarországi vállalatát. A vállalkozás, amely jelenleg Ausztriában, Németországban, Svájcban, Magyarországon, Franciaországban és Spanyolországban tevékenykedik, vezetői Wolfgang és Sabine Bader. Jelenleg több mint 40 fő számára biztosítanak munkahelyet. A kiadó egész Európára kiterjedő növekedése folyamatban van.

Tevékenységünk legfontosabb szereplői többek között az ifjúság, a mai gyerekek. Hiszen ők a holnap szerzői és olvasói. Ausztria, Németország és Svájc területén már sikeresen működő „Schüler gestalten selbst ihr Buch”(„Tanulók, alkossunk saját könyvet!”) workshopunk célja támogatni az olvasás megszerettetését a gyerekekkel minél több helyszínen.

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti elérhetőségeinket illetve ajánlatkérő-nyomtatványunkat.