A latin eredetű novum szó jelentése: valami egyedülálló, olyan amely ezidáig még nem létezett. Ezt a nevet viseli a családi vállalkozásként irányított, közel 20 éve működő kiadó: 1997 óta az új szerzők specialistája.

Így található meg a többszörösen kitüntetett könyvkiadó kínálatában

az ismert személyiségek műve mellett számos, még kevésbé ismert szerző alkotása, amelyek nagy tapasztalattal és tudással kerülnek bevezetésre a könyvpiacra.
Fordítási licenszek, Braille-könyvkiadás, megfilmesítés, és számos egyéb lehetőség is azt bizonyítja, hogy nagy az érdeklődés az új ötletek és szemlélet iránt.

Néhány mű irodalmi díjra is benevezésre került és ezek közül jópár sikerrel vette a megmérettetést.

Több ezer kritika és magazinokban megjelent könyvajánló, valamint olyan szerzők, akik már több könyvkiadással rendelkeznek is azt igazolják, hogy nagy a kereslet az itt nyújtott lehetőség iránt.

 
 

Örömmel elküldjük most Önnek az új szerzőkre
vonatkozó ingyenes,
részletes információinkat e-mailen keresztül.

 
 
 
  *Kötelezően kitöltendő
Ezúton hozzájárulok, hogy az általam megadott adatok egy az EU-n belül található szerveren elektronikus formában tárolásra és hírlevélküldés céljából felhasználásra kerüljenek. Tudomásul veszem, hogy a beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Ezen űrlap elküldésével elfogadom, hogy az adataim az előzőekben megjelölt formában és módon, az adatvédelmi szabályok szerint felhasználásra kerülnek.
x bezár

Adatvédelmi feltételek

Köszönjük a honlapunkon keresztül küldött megkeresését. Személyes adatainak védelmére nagy hangsúlyt fektetünk. Ennek megfelelően az alábbiakban részletezve olvashatja a cégünknél alkalmazott eljárást

Az adatvédelem tárgya

Az adatvédelem tárgyai a személyes adatok. Ezek lehetnek többek között a megadásra kerülő név, posta cím, e-mail cím vagy telefonszám, de adott esetben akár az IP-cím is. Az Ön személyes adatai felhasználásra kerülnek a kiadónknál megrendezésere kerülő nyereményjátékoknál, hírleveleknél, újdonságokról szóló tájékoztatásoknál, valamint értékeléseknél.

Az adatvédelem terjedelme

A novum publishing gmbh védi az Ön által megadásra került adatokat. Az adatok felhasználása és továbbítása egy harmadik fél részére nem lehetséges. A novum publishing gmbh nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egy megbízható harmadik fél a kiadó adatbázisához elemzési és javítási célból hozzáférhessen.

Adatközlési- és visszahívási lehetőség

A nálunk tárolt személyes adatairól Önt bármikor, előzetes egyeztetés nélkül is tájékoztathatjuk. A megadott adatokkal kapcsolatban kérheti azok módosítását, lezárását vagy adott esetben törlését. Az adatgyűjtés-, és felhasználás céljából megadott adatait Ön bármikor, külön magyarázat nélkül visszavonhatja. Ebben az esetben kérjük, forduljon az impresszum oldalunkon megadott elérhetőségek bármelyikén kiadónkhoz. Az adatvédelemmel és adatfeldolgozással kapcsolatban felmerülő kérdések esetén készségesen állunk rendelkezésére.Kérjük vegye figyelembe, hogy az adatvédelmi-, és adatközlési irányelvek időről időre módosulhatnak (pl.: Google). Ezért javasolt az időközönkénti új információk gyűjtése a vállalkozásokat érintő, törvényileg hatályos jogszabályokról és gyakorlati alkalmazásukról, olyan felületen mint például Google.

 

Használja ki Ön is ezt a lehetőséget és küldje be hozzánk rövid időn belül az első kéziratát!

Az új szerzők számára szóló információink a következőkből állnak:

 • a novum publishing kiadó
  10 legfontosabb előnye
 • a kiadó
 • kitüntetett kiadói
  rendszer
 • Guinnes világrekord
 • szerzői forródrót
 • tippek a kézirat
  benyújtásához
 

Miért a novum?

Mi vagyunk a szolgáltatás

Mi vagyunk a minőség

Mi vagyunk a fejlődés

Mi vagyunk a tapasztalat

Mi vagyunk Európa