Örömmel elküldjük most Önnek az új szerzőkre vonatkozó ingyenes, részletes információinkat e-mailen keresztül.

*Kötelezően kitöltendő
Ezúton hozzájárulok, hogy az általam megadott adatok egy az EU-n belül található szerveren elektronikus formában tárolásra és hírlevélküldés céljából felhasználásra kerüljenek. Tudomásul veszem, hogy a beleegyezésemet bármikor visszavonhatom. Ezen űrlap elküldésével elfogadom, hogy az adataim az előzőekben megjelölt formában és módon, az adatvédelmi szabályok szerint felhasználásra kerülnek.

Hogyan válok szerzővé?

A latin eredetű novum szó jelentése: valami egyedülálló, olyan amely ezidáig még nem létezett. Ezt a nevet viseli a családi vállalkozásként irányított, közel 20 éve működő kiadó: 1997 óta az új szerzők specialistája. Így található meg a többszörösen kitüntetett könyvkiadó kínálatában az ismert személyiségek műve mellett számos, még kevésbé ismert szerző alkotása, amelyek nagy tapasztalattal és tudással kerülnek bevezetésre a könyvpiacra. Fordítási licenszek, Braille-könyvkiadás, megfilmesítés, és számos egyéb lehetőség is azt bizonyítja, hogy nagy az érdeklődés az új ötletek és szemlélet iránt.

Néhány mű irodalmi díjra is benevezésre került és ezek közül jópár sikerrel vette a megmérettetést.

Több ezer kritika és magazinokban megjelent könyvajánló, valamint olyan szerzők, akik már több könyvkiadással rendelkeznek is azt igazolják, hogy nagy a kereslet az itt nyújtott lehetőség iránt.

Az új szerzőinknek szóló anyagunk többek között az alábbiakkal információkkal látja el Önt:

Információk a kiadóról

Sok szerzőt csalódás ér, amikor egy kiadóhoz eljuttatott kéziratával kapcsolatban vagy elutasító választ kap, vagy még válaszra sem méltatják. Miben más ez a novum publishing kiadónál?

A sikeres szerzővé válás útján

Valaki, aki ezt a sikert elérte részletesen mesél a kiadókeresésről, a könyvkiadás során megtapasztalt közös munkáról, a sikeres könyvmarketingről, a könyvértékesítésről, valamint a tízezres olvasótáboráról.

Telefonos tanácsadás

Itt találja telefonos elérhetőségeinket. Az illetékes kapcsolattartó kollégáink örömmel megválaszolják kérdéseit és ellátják Önt tanácsokkal.

Tippek és elérhetőségek a kézirat benyújtásához

Kéziratának optimális beküldéséhez talál itt hasznos tanácsokat, valamint a kéziratok feldolgozásáért felelős részlegünk elektronikus és postai elérhetőségeit.

Kiadót keres még
mindig kéziratának a
megjelentetéséhez?
Tudjon meg többet a
lehetőségeinkről.

  • Bader úr munkakultúráját, emberi habitusát, szervezőképességét is paranézis formájában legszívesebben kiszögeltetném a „wittenbergi nagyajtóra”. A kiadó munkatársai előtt őszinte főhajtással…

    KORÁNYI TIBOR