Az új szerzők specialistájaként nagyon örülünk minden beküldésre került kéziratnak.
A gyors és zökkenőmentes feldolgozás érdekében kérjük, vegye figyelembe az alábbiakat, és igényelje az ingyenes, szerzőknek szóló információinkat:
 

1. Mellékletek

  • teljes kézirat
  • szerző neve és címe
  • álnév (amennyiben használ)
  • telefonszám
  • e-mail cím (amennyiben rendelkezik)
  • képek (ha szeretne)
  • expozé
     

2. Expozé

Ideális esetben küldjön még egy egyoldalas expozét – egy rövid tartalmi összefoglalót a teljes kéziratról. Ez áttekintést ad a lektornak a mű cselekményéről, bemutatja a főszereplőket és az alap konfliktust, illetve a fő fejezeteket. Ez a rövid írás sem párbeszédet, sem részleteket nem tartalmazhat.

3. Betűtípus, layout

A beküldéskor a betű és a végső formátum (layout) még nem fontos. A kéziratnak ebben az időpontban még nem kell hibátlannak lennie. Csak a pozitív bírálat, valamint a kiadói szerződés aláírását követően kerül szövege korrektorainkhoz, illetve lektorainkhoz átnézésre és optimalizálásra.
 

4. Beküldés

E-mailen keresztül:
Word-, vagy PDF dokumentumként a kiado@novumpublishing.hu címre kérjük elküldeni.
(A kézirat szövege egyetlen egy dokumentumban szerepeljen!)

Postai úton:
Egy adathordozón (CD, USB-Stick, …) Word-, vagy PDF dokumentumként, vagy nyomtatott formában a következő címre kérjük postázni:
novum publishing – 1054 Budapest, Kálmán Imre utca 1.

Előnyben részesítjük a kiado@novumpublishing.hu e-mail címen keresztül beküldött kéziratokat. Abban az esetben, ha Ön nem tudná beküldeni e-mailen keresztül művét, CD-re másolva, postai úton is benyújthatja azt.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a postai küldemény mérete nem haladhadja meg a C4-es (229x324 mm) méretet, súlya az 500 grammot.


Amennyiben további felvilágosításra lenne szüksége, örömmel eljuttatjuk Önhöz e-mailen keresztül az ingyenes, szerzőknek szóló információinkat.