Szerzőink véleménye

Szeretném megköszönni áldozatos munkájukat, s a lehetőséget, hogy publikálhattam első könyvemet a magyarországi piacon. A kéziratom egy professzionális dologgá alakult át, amiért nagyon hálás vagyok! Büszke vagyok arra, hogy a novum pro kiadó szerzője lehetek! Közösen nagy dolgot alkottunk, s bízom abban, hogy együttműködésünk hosszú távlatokat nyit majd mindkettőnk életében. Köszönöm!

John A. Hagwood

 


 

A könyv megérkezett, csodálatos! Megkönnyeztük otthon :-) Rendkívül igényes és csak jókat tudok róla mondani. Az ember legszívesebben már küldené is a következő kéziratát! Nagyon szépen köszönök mindent!
Csapó Tamás

 


 

Ezúton megköszönöm a kiadóban dolgozóknak, valamint a könyv megjelentetésével, elkészülésével kapcsolatba hozható személyeknek segítő, áldozatkész munkájukat! Továbbá azt az érzelmi töltetet, amivel a könyv elkészülése okozott számomra.
Mély és őszinte hálával:

Varga L. Krisztina

 


 

Gratulálok a novum Verlagnak. Könyveikkel a valóságot ragadják meg, sőt rekonstruálják. Imádom a Verlagot!
Dr. Ujszigeti Dezső

 


 

Legújabb két könyvem megjelenéséért köszönet illeti a novum Verlagot. Sok éves tapasztalatom alapján, és különböző kiadókkal való nyűglődések után nyugodtan mondhatom: a novum tényleg profi a szakmában. A két könyv előkészítése során mindvégig harmónikus kapcsolatunk volt a Kiadó képviselőjével. És ami a legfontosabb, minden megbeszélt határidő működött. Ez a mai Magyarországon egyszerűen kuriózum. Bízom abban, hogy a terjesztést is ez a profizmus jellemzi majd.
Somogyi Gábor

 


 

A sok ellentétes híreszteléssel szemben örömmel tapasztaltam, a Kiadó szakmai elhivatottságát. Nekem is, mint a sok más első könyves szerzőnek nagy örömömre szolgált, hogy a sors összehozott a Kiadóval.
Peter Crownvell

 


 

Első találkozásom könyvemmel:
megérkezett végre, nagyon vártam! A hétvégét a vele való ismerkedéssel töltöttem, és a végeredménnyel igazán meg vagyok elégedve, nagyon tetszik az egész, úgy ahogy van. Engem is meglepett, hogy végül milyen vastag lett. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a munkáját, aki a készítésben részt vett vagy segédkezett!
Alice Christine Barrett

 


 

Az „első” könyvfesztiválon nagy örömmel vettem részt, és még nagyobb örömmel vettem kézbe a Mesecsokrétát. Szép lett! 
Mátyus E. Olga

 


 

A könyves szakma ma Magyarországon igen erős harapófogóban van, így bizony sok-sok kézirat marad az asztalfiókok mélyén. A novum publishing ebben a küzdelemben a szerzők mellé áll. Szolgáltatásaik, könyveik színvonala, az emberi hang, és nyitott hozzállás, és az a "kicsi szív" engem véglegesen meggyőzött arról, hogy további írásaimat is az ő megbízható kezükbe helyezzem.
A. A. Smith

Szeretne egy könyvet kiadni, de nem tudja,
hogy milyen úton induljon el?

Mi elkísérjük Önt a könyvkiadás útján.